Utbildning till “Born to Move” instruktör

Under halva fredagen och hela helgen väntar en spännande utbildning! Jag ska äntligen gå LesMills utbildning för att bli instruktör i deras koncept “Born to Move”. Det är träning för barn – med rörelseglädje i fokus! Om ett par veckor drar klasserna igång på SATS och jag samt en kollega ska hålla i dom! Yeajj – nu är jag ju där – i min dröm – jag är en instruktör!!

Under veckan som gått har jag pluggat koreografi, kollat på filmer och läst (därav tystnaden på bloggen). Det är galet mycket som ska läras inför, under och efter helgen – men ohh så kul!

image

Väskan är packad, mellis fixat och nu ska jag kolla de sista på “mina” tre låtar som ska presenteras imorn.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.