Tankar om ett nytt år – mitt 2015

Dagarna rusar i full fart. Starten på året för mig var inte den mest önskvärda, med en matförgiftning som höll mig utslagen i två dygn. Urk och blä..! Sen var det fullt fokus på att ta in materialet inför utbildningen till instruktör genom LesMills och konceptet Born to Move. Mitt i allt fick jag ett telefonsamtal som ställde livet på ända några dagar med oro, tårar och tankar om livet och döden.

Trots detta har jag ändå hållt mig vid rodret och varit kapten över min båt, gjort det bästa jag har kunnat av varje dag. Inför kursen kände jag prestaionsångest, men bestämde mig sedan för att sparka ut prestationsprinsessan ur mina tankar och välja att se helgen som ett tillfälle att lära mig och ha roligt! Oh boy – roligt har jag haft! Svettigt, inspirerande, roligt och helt fantastiskt! En helg med kärlek och passion, närvaro och mod!
imageMina ledord för året är just: närvaro, mod, passion och inspiration. Med dessa ord som ledstjärnor för min båt ska jag ta mig fram över stormiga och lugna vatten i år:
Jag vill vara närvarande i det som sker – för livet är NU.
Jag vill leva med mod – våga ta chanser, våga göra det som är obekvämt och ta risker för att lära mig ännu mer!
Jag vill göra saker med passion och inlevelse – låta hjärtat leda mig fram, det är då det blir som bäst!
Jag vill leva med inspiration – genom att lära mig av andra men också ta nya vägar för att inspirera andra.

Jag har bestämt mig för att återuppta läsandet av en bok jag påbörjade för länge sedan, vilken jag tror kommer vara ett bra verktyg för mig – Hitta din väg. Min tacksamhetsbok ligger i en bokhög nånstans och samlar damm – den ska jag börja skriva i igen.

Andra saker jag vill få till i min vardag och skapa fungerande rutiner för är yogan och min egen träning. Jag har hittat en miljon ursäkter och undanflykter för att inte prioritera det i min vardag, och känner allt starkare hur min kropp och knopp saknar och behöver det.

Livet är NU och alldeles för kort för att spilla bort – jag vill fylla mitt med kärlek och glädje!

4 kommentarer till “Tankar om ett nytt år – mitt 2015”

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.