Så många känslor på en och samma dag

Arg, ledsen, frustrerad, lycklig, pirrig, förväntansfull, nyfiken, lättad… Allt detta och lite till har jag känt idag. Orsaken till min känslostorm är mitt projektarbete jag skrivit i kursen “Kost vid graviditet och amning” vid Umeå Universitet.

Jag fick feedback på mitt arbete och tänkte att det där fixar jag tills på söndag! När jag satt mig med det inser jag att missförstått en del och måste lägga ner ett gäng timmar på att få till det. Stressen sköt i höjden, tårarna trillade och jag kände mig uppgiven – hur ska jag fixa detta?! Jag vill ju ha mina poäng för insatsen jag gjort – ska jag kasta in handduken eller är detta något jag vill kämpa för!?

Min lärare är helt fantastisk och svarar på mail snabbare än snabbt, och nu när jag fått klarhet och tittat mer på vad det är jag ska göra känns det bättre igen. Jag ger inte upp så lätt, men oh boy vad nära det var att gjorde det idag.
image

Med en tidsplan och “att-göra-lista” kommer mitt arbete bli klart och godkänt. Jag kommer få mina poäng och har på vägen lärt mig massor!

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.