Tropisk chiapudding

Under helgen med Born to Move hade jag väskan packad med mellisar och lunch för att orka med. Jag testade en ny variant på chiapudding och den var väldigt god. Med lite tropiska smaker och extra boost med superpulvret baobab och blåbär blev det ett väldigt bra mellis!

Baobab har jag nyligen upptäckt och köpt hem, för att boosta mina smoothies eller puddingar. Superpulvret är rikt på kostfiber, antioxidanter, kalcium och magnesium. Denna chiapudding är full av hälsosamma ingredienser som gör dig och din kropp gott – framförallt innan och efter träning, när kroppen behöver fyllas med energi och antioxidanter!
image

Tropisk chiapudding:
– 1/2 eko banan
– 1/2 dl kokosmjölk
– 1 1/2 dl vatten
– 1 tsk apelsinjuicekoncentrat
– 1 tsk baobab
– 2 1/2 msk chia
– en näve frysta blåbär
Mixa alla ingredienser slätt, smaka av och tillsätt chiafrön. Rör om och häll upp i en glasburk, med en näve blåbär. Ställ kallt över natten eller ta med för att äta ett par timmar senare. Bären gör att den håller sig kall.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.