Min dröm är sann!

I början av januari gick jag instruktörsutbildning, genom LesMills och deras koncept Born to Move. Helgen var fullspäckad med träning, glädje, gemenskap och inspiration. Jag gillade verkligen läraren och hennes sätt att lära ut, älskar konceptet och känner att jag verkligen valt rätt! Att få arbeta med barn, deras självförtroende och rörelseglädje till fantastisk musik!

Born to love. Born to live. Born to MOVE!

image

Jag blev godkänd på utbildningen och kommer från och med vecka 6 ha tre klasser i veckan! Tänk att min dröm är sann! Att få jobba med träning och ha gruppträningsklasser! Jag håller som fullt på med att lära mig koreografin till programmen, jobbar med min egen rehab varje dag och har fått klartecken av naprapaten att återuppta annan träning igen, så länge kroppen f¨r visa vägen! Jag vill bli stark igen och ha en kropp i balans.

Vem vet vad denna dörr som öppnats innebär!? Kanske händer det att jag blir sugen på att gå fler utbildningar för att hålla i något av LesMills andra koncept..?!

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.