Morgonträning med puls

Kategorier Frukost, Inspiration, Träning

Jag har skaffat mig en ny vana – för visst är det en vana när en gjort samma sak två gånger 😉

Med nytt schema har jag plötsligt möjlighet att träna innan jobbet en dag i veckan! Lyx! Jag har återupptagit min relation till spinningcykeln och älskar att trampa loss till hög musik, känna hur benen jobbar, hur hjärtat bultar och svetten rinner i ansiktet! Värsta bästa starten på dagen – i en gruppträningssal – med massor av energi i kroppen och i salen från de andra deltagarna och en instruktör som bjuder på sig själv.

Att kroppen kunde leverera ett så bra träningspass 06:30 utan frukost i magen förvånar mig! Med endast ett glas citronvatten och kopp kaffe i kroppen jobbar vi stenhårt i 30 min, med stegrande puls, svettlycka och endorfiner. Att jag efteråt är röd i ansiktet ett par timmar och folk undrar vad jag gjort bjuder jag på. För jisses vad gött jag mår.
image

En annan väldigt bra sak med morgonträning är att frukosten aldrig smakar så gott som efter ett träningspass..! En tropisk chiapudding med extra allt fyllde jag kroppen med idag. En hel banan, en hel clementin, lite kokosmjölk, vatten, chia, baobab och maca. Plus hallon, granatäpplen, torkad frukt och frön.
image

2 kommentarer till ”Morgonträning med puls

  1. Älskar morgonträning & kör gärna ett pass löpning eller på trainern innan frukost, underbar energiboost & en fantastisk start på dagen 🙂
    Håller med om att frukosten är ännu godare efter ett träningspass 🙂

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.