Premiär – på med instruktörsvästen!

Glest med inlägg denna vecka – men det har sin förklaring! Jag har haft fullt fokus på min premiär som instruktör vilken var igår! Tre klasser och koreografier skulle matas in, kännas in i kroppen och landa inför Prova-På dagen med “Born to Move” på jobbet.

image

Det är så att jag får nypa mig i armen – igår hade jag på mig instruktörsvästen för första gången. Jag älskade varje sekund, trots att jag fick hjärnsläpp ett par gånger. Att se barnens fokus, glädje och glitter i ögonen var såå häftigt! Vilket privilegium att få vara en del av deras rörelseglädje och väg till att utforska kroppen.

Från torsdag och lördag är det “på riktigt” och under 12 veckor framåt kommer jag få glädjen att dansa, hoppa, sjunga och leka med ett gång 2-7 åringar! Tänk vilken resa livet tar en på, dörrar öppnas och vissa har jag stängt – plötsligt står jag i min dröm om att instruera klasser! Genom hårt slit, målmedvetenhet och nyfikenhet har jag varit kapten på min båt och skapat min vardag 🙂

Jag hann inte med att ta in och smälta gårdagen. Det gick i högt tempo, total närvaro och fokus. Efteråt var jag urladdad, tom, trött och lycklig. Det var först på kvällen som det landade i mitt huvud vad som faktiskt hänt. Så självklart men svårt att greppa. Lycklig och stolt över att jag funnit något jag brinner för och som jag gör bra.

2 kommentarer till “Premiär – på med instruktörsvästen!”

  1. Du var inte på vårt “Prova-på-born to move”, hör jag…. 😉
    Min 4-åring fick smått panik och ville inte röra sig ALLS. Det slutade med att han satt i mitt knä och jag hjälpte honom att göra rörelserna. Då var han nöjd…. Haha!

    1. Det du och din 4-åring var med om är helt naturligt! Hoppas att han med din trygghet kan släppa allt mer och våga ta plats utan dig framöver, om ni ska fortsätta 😉
      Älskar konceptet, musiken och lekarna!!

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.