Veckans matsedel v8

Kategorier Recept

Denna vecka blir det tre middagar som inte lagas hemma! Passar perfekt nu när jag vill skala av lite i vardagen. Jag älskar att vara i köket, experimentera och fixa, men ibland är det skönt att slippa tänka och bara få vara 😉 Dessutom ska jag och mannen min på vår första datenight på evigheter – det ser jag extra mycket framemot!

Måndag: Broccolisoppa, grönsaksstavar och äggsmörgås
Tisdag: Franska fiskbiffar, sötpotatismos, ärtor och aioli
Onsdag: Rawfood för mig, Färsbiffar med ädelost för killarna
Torsdag: Afterwork för mig, Linsgryta med morötter och palsternacka för killarna
Fredag: Datenight <3
Lördag: Middag hos fina vänner
Söndag: Tortilla med edamamebönor och purjolök
image

Broccolisoppa

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.