En helg för MIG

Kategorier Livet

Det är söndagkväll och jag är fylld av energi, kärlek och tacksamhet! Den här helgen har jag verkligen gjort saker för MIG – fyllt på Linda-kontot rejält! Träning, middag och bio med mannen min i fredags! Born to Move-klasser, tre timmars “powernap” och middag med fina vänner i lördags. Sovmorgon, mys hemma, långpromenad med fina vännen och en massa prat om livet, fika, middag och söndagsmys!

Kroppen har skrikit efter vila, sömn och mer vila. Jag har lyssnat och gett mig själv vad jag behöver! Det hade inte varit möjligt utan min fantastiska man som tagit hand om allt annat runtomkring så att jag kunnat få sova – såå tacksam!
image

I fredags hade vi datenight och åt galet god mat på Babajan, drack vin och pratade om livet. Vi är så nöjda med vår middag och vill tillbaka igen för att prova andra maträtter men även gå dit bara för att dricka öl! Vi fick njuta av vällagad mat, utan att bli avbrutna av våra barn, och gjorde planer för sommaren och vår kommande 10-åriga bröllopsdag. Att titta framåt och bakåt, drömma och minnas vad vi vill och vilka vi var ♥

Kommande vecka blir en lång arbetsvecka, och jag måste se till att få min återhämtning, dagsljus och fylla på med kärlek med mina barn och min man. Tacksam för livet! För min kropp! För min familj! För att jag är jag!

 

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.