Vända blad, göra nytt, bli mig själv!

Kategorier Inspiration, Länkkärlek, Livet

Det händer mycket i mina tankar när jag stannar upp. Jag ser, vågar och vill göra nytt. Nu är det dags att vända blad, att ta tag i sånt som jag borde gjort tidigare, ta nya beslut och bli mig själv! En bit i detta pussel var att låta frisören klippa mig kort igen.
image

Det är yta och fasad, men jag vill ha mitt korta hår! Malin skrev ett så bra inlägg om just detta – in och läs! Hon satte ord på det jag tänker om långt/kort hår och hur bilden av mig själv förändrats med att låta håret växa sig längre än jag haft på många år.

Jag ska börja göra mer saker för mig, som får min kropp att vara i balans och som leder till att jag blir en roligare människa att vara omkring! Jag har kommit på att jag måste planera och schemalägga min rehab, träning och yoga för annars blir den inte av. Jag behöver göra ett kostschema för mig själv, för att äta det jag borde och inte stoppa i mig första bästa bakverk, för stora portioner eller döva känslor med mat.

Det är lätt att coacha andra och ge bra råd, men såå mycket svårare att lyssna på dom själv och göra som en lär. Nu vänder jag blad, gör nytt och blir mig själv!

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.