Currytonfisk med bönpasta

Det här kan vara den snabbaste snabbmaten- currytonfisk! Min storasyster bjöd på den för snart 20 år sen, och jag har hållt fast vid den. Snabbt, gott och billig mat att slänga ihop – perfekt en vardagkväll när tiden inte finns men man vill äta bra mat och fylla kroppen med näring. Vi äter bön- eller rispasta till, samt gör en stor sallad som toppas med avokado.

Currytonfisk med bönpasta:

– 1/2 purjolök
– 4 burkar tonfisk i vatten
– 3 dl (havre)grädde
– mangocurry, curry, salt och peppar
– lite olja att steka i
Skär löken i bitarn och fräs den mjuk i olja. Tillsätt curry och fräs lite till. Ha i den avrunna tonfisken och rör om. Tillsätt valfri grädde och låt stå på medelvärme medan du kokar upp pastan och skär salladen. Smaka av såsen.
currytonfisk

Ett svar på ”Currytonfisk med bönpasta”

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.