Jag väljer glädje!

Kategorier Livet, Personlig utveckling

Vilken fantastisk vecka jag har haft! Positiva besked från alla möjliga håll, glädje, kärlek och inspiration. Energin omkring mig är positiv och fylld av glädje. Jag är fylld av glädje och väljer att agera på den känslan.

Jag har tillåtit mig själv att “göra ingenting” ett par veckor, har inte känt lust eller inspiration. Med en spark där bak, från min naprapat, har jag vänt på min tankar och på bara några dagar så har livet blivit en annan tillvaro. Tänk att det ska vara så svårt att göra det man vet..!

Jag ger för att få – och oboy vad mycket det finns att få! Snälla ord, en klapp på axeln, kramar, pyssel, glada mail och sms, inspirerande bilder på Instagram och bokningar i kalendern med en massa roliga saker!

jag väljer glädje

Jag behöver längre återhämtning för att vara i balans, men även en spark i baken (tydligen) för att komma tillbaka! Nu ska jag bevara min positiva energi och skapa min vardag!!

Med ett värdigt slut på veckan – träningsglädje i massor, svettlycka och tårta – önskar jag dig en trevlig helg!

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.