Positiv respons

Kategorier Livet

Jag är så himla tacksam just nu! För de snälla ord, sms, mms och samtal jag fått den senaste tiden om hur mina maträtter sprids vidare till andra! Att Du vågar testa det jag gör hemma i mitt kök och att jag får veta det – det uppskattar jag verkligen!

Häromdagen fick jag veta att bloggen ligger som nummer ett på google när man söker på groddat bovete! Jag säger bara wow! Lycka och glädje över att jag kan sprida detta fantastiska livsmedel vidare och får andra att testa. Bovete är trots sitt namn inte ett sädesslag utan en ört, och är helt fritt från gluten, fyllt av vitaminer & mineraler samt är ett fullvärdigt protein.

Kommande workshop har tema bovete och jag ser framemot att få leka och experimentera i köket innan dess, med nya recept och smaker som deltagarna får ta del av om ett par veckor.

Tack till Dig som tar dig tiden att läsa mina inlägg, följa mig på Facebook och Instagram och att du talar om för mig när du testat något av mina recept, att jag skrivit om något som berör eller när du ställer frågor om något jag skrivit. TACK!

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.