Inspiration för bloggen

Kategorier Länkkärlek, Tips2 kommentarer

För några veckor sedan uppmärksammade jag en ny hemsida/blogg/företag som vill hjälpa både bloggare och företag att hitta varandra för samarbeten samt ger värdefulla tips för vad man kan tänka på gällande sin egen blogg och företagande! Sidan jag tänker på är Bloggagenturen. Jag älskar ideén och Käthe är en passionerad och driven person på rätt plats! In och kika, anmäl dig och ta del av värdefulla tips!

För en dryg månad sedan kom ett avsnitt i poden “Mat & Marginalermed Anki Sundin och Jill Holmström (som inte var med i just detta avsnitt). Anki intervjuade Veronica Vevve Jäderlund och de pratade om CSV för oss bloggare och kom med en massa bra tips vilka jag tog till mig av!

Vill du lyssna på detta avsnitt så klicka här, eller sök efter avsnitt 13 i en podcastspelare för poden “Mat & Marginaler”.

2 kommentarer till ”Inspiration för bloggen

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.