Förändringspaket Kostrådgivning

Det är så roligt att få rådgöra människor i en kostrådgivning! Att lyssna, ta in och försöka hitta DET som är just den personens mål, vilka redskap som behövs för att nå målen och hur jag ska förmedla min kunskap på bästa sätt!

Med erfarenhet från att coacha kvinnor i ett förändringsarbete, möten dagligen med människor som vill få tips om hur de ska äta, kunder som anlitar mig för ett förändringspaket och genom föreläsningar samt workshop jag håller så får jag göra det jag älskar! Prata om kost, ge råd och framförallt lyssna!

Vill du också anlita mig för en kostrådgivning, där vi “möts” online vis Skype en gång i veckan, har mailkontakt efter dina behov och du får ta del av min kunskap genom material som skickas? Med mitt förändringspaket kommer vi under sex veckor att arbeta med en livsstilsförändring där du och dina behov är i fokus!

Skicka ett mail till mig på hej@harligavardag.se för att få veta mer, eller klicka här så kan du läsa om mina olika paket!

förändringspaketKostrådgivning kan användas med friskvårdsbidraget du får från din arbetsgivare 🙂

 

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.