Enpee – Professionell blender

I kombinerad julklapp och födelsedagspresent fick jag en ny köksmaskin! Något jag länge längtat efter, men inte investerat i. Ett paket som gjorde mig extra glad och väldigt tacksam för de människor jag har i min omgivning!

Jag vet att maskinen är en av de bästa och mest prisvärda på marknaden, då min svåger gjort efterforskningar, mailat och kollat med olika producenter vilken blender som ger bäst valuta för pengarna, som är stark, hållbar och enkel att rengöra.

enpee

Enpee Professional Blender har en motor på 2 hästkrafter och ger 2200W. Den har fyra titatniumknivar som krossar frysta bananer och is med lätthet, en BPA-fri plastmugg på 1,85L, steglös hastighet och pulsfunktion. Man kan även göra nötsmör eller mixa varma vätskor i den. Priset är ca 2500:- vilket är ungefär hälften av vad en Vitamix eller Omniblend kostar.

Vi har gjort oändliga smoothies, rawgurts och nicecreams med denna blender, och resultatet är alltid fluffigt och lent! Frysta bär, bananer och grönsaker mixas snabbt ihop med en skvätt vatten till en krämig smoothie!

enpee_2

enpee_3

2 kommentarer till “Enpee – Professionell blender”

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.