Gott som gör Gott – tema Pumpa & Bovete

Idag var det dags! Vårens första Gott som gör Gott – workshop har äntligen hållts! På temat Bovete & Pumpa!

pumpa bovete

Det var fina Elin som bjudit hem ett gäng nyfikna och intresserade tjejer till sitt kök. Jag kom med matkassar, frysväska, goodiebags, stavmixer, recept, pumpapuré, groddat bovete och min passion för att leka i köket! Tillsammans blev det magi. Vi hann göra en massa gott, såsom chiapudding, pumpayogurt, pumpamousse, pumpakaka, chia- & pumpamuffins, spirulinabollar, kokos- & limebollar samt smoothie!

Att se deras ögon, när de stoppade fingrarna i smeten för att smaka av och höra deras mmmmanden vid köksbordet fick mig att mysa inombords! Recepten är till för att inspireras, locka till att utforska i köket och hitta det som tilltalar Dig. Det tror jag att jag lyckades med att förmedla idag – jag vet tex att Anna-Karin sprang ner till affären för att köpa pumpa efteråt – ett väldigt bra betyg.

workshop_3

fotot

gänget

Amira, Linda,Elin, Cecilia, Anna-Karin, Maj och Karolina – ni rockade i köket!

Tack till sponsorerna som bidrog med bovete, chiafrön, supergreens, mat för huden och drickbara superfoods! Det var uppskattat!

macatac_guruhappy

goodiebagVill du också ha en workshop tillsammans med mig, maila till hej@harligavardag.se. Här han du läsa mer om mina olika worskhops!

 

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.