Blivande instruktör i Bodybalance

Jag är så himla glad! Tanken har funnits och grott i månader, när min chef ställde frågan blev det tydligt – jag vill och jag ska. Nu är det klart! I mitten av juni ska jag ta nästa steg i min instruktörsroll och gå LesMills grundutbildning i BodyBalance 🙂

Jag ÄLSKAR klassen – det är kärlek till kroppen och knoppen, fantastisk musik och ett bra koncept. En timmes förkoreograferad klass med inspiration från yoga, tai chi, pilates och meditation. Om ett par månader ska jag hålla i klassen och inte bara gå som deltagare. W O W!
image

Mitt fokus ligger just nu på att bli rörligare i höfter och bröstrygg, så jag flödar igenom kroppen varje dag för att mjuka upp, komma i balans och ge mig själv uppmärksamhet där jag behöver! Ett av mina favoritpass finns på Yogobes YouTube-kanal, med Kitty Strand. Ett kort flöde på 8 minuter som är som balsam för kropp och själ.

Men jag får lyssna på kroppen. En kvart om dagen med fokus på höfter blev lite för mycket, höfterna hann inte med det som tanken tänkt. Naprapaten fick mig att förstå att en kvart om dagen varje dag är en stor omställning, även om det bara är en kvart. Så nu har jag vridit upp hörstyrkan och varierar mina flöden på mattan!

Tänk hur livet tar en med på nya vägar, om man vågar hålla oväntade dörrar öppna och stänger andra! Drömmar blir till verklighet – jag får jobba med träningsglädje som instruktör – det är häftigt!

6 kommentarer till “Blivande instruktör i Bodybalance”

  1. Härligt!! Själv håller jag på att utbilda mig till spinninginstruktör…är ganska nervös för denna nya värld men tänker att jag måste utmana mig själv lite!

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.