Gott som gör Gott – tema Bönor & choklad

Igår var jag hemma hos fina Jenny för en workshop, på temat bönor & choklad. Hon hade bjudit hem 5 nyfikna vänner som experimenterade i köket under 2½ timme.

bönor och choklad

Jag hade laddat och tagit med ingredienser, recept och inspiration för att tillsammans göra sex olika rätter, och hoppades att alla skulle hitta minst en rätt som de vill göra hemma. En solklar favorit blev choklad- & lakritsbollarna samt sockerkakan. Vi gjorde även energibars, whitebeanbrownie, chokladmousse och kladdkakemuffins.

Med sig hem fick tjejerna en goodiebag och välfylld goodielåda. En blir väldigt mätt på bakverk gjorda på bönor, så att äta upp allt på plats var omöjligt 🙂

bönor och choklad_1

bönor och choklad_2

För att ge magen en bra start och chans att ta hand om allt fint och hjälpa en ovan mage med matsmältningen av bönor bjöd jag tjejerna på en välkomstdrink med en kapsel Probioplex från Helhetshälsa.

Tack till sponsorerna som bidrog med bovete, chiafrön, supergreens, mat för huden och drickbara superfoods! Det var uppskattat!

macatac_guruhappygoodiebag

DU har möjlighet att delta på en öppen workshop på temat Bönor & Choklad hemma hos mig i Upplands Väsby. Den 17/5 eller 30/5!
Vill du delta tillsammans med likasinnade, maila mig på hej@harligavardag.se.

Nästa gång blir inte förrän i mitten av augusti, då höstens första workshops drar igång igen – så boka din plats NU!

2 kommentarer till “Gott som gör Gott – tema Bönor & choklad”

  1. Pingback: Choklad- & lakritsbollar | – Härliga Var Dag – Gott som gör Gott

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.