Påfylld av energi och kärlek

Under april var det MYCKET som hände och planerades. Mitt fokus låg en bit från familjen. Dåligt samvete och skuldkänslor, samtidigt som jag gladdes åt allt roligt jag planerade och var med om. Den senaste veckan och framförallt den här helgen har allt fokus varit på mina killar. WOW vilken energi och kärlek jag är påfylld med!

Vi har skrattat, lekt, varit på utflykt, lagat mat och bakat tillsammans. Umgåtts med närvaro och pratat, lyssnat och jag har njutit varje sekund. Det är så tydligt att när jag ger så får jag tusenfallt tillbaka. Idag  var vi iväg på 3½ timmes cykelutflykt och det var bara glädje, skratt och bus. Imponerad av mina killar som cyklade 45 min i sträck för att komma hem. Lätt möra i kroppen av aktiviteten, den sköna vårluften så somnade de gott nära varandra i vår säng.

image

Balansen i livet är inte lätt att få till. Att ta beslut som liksom är bäst för alla i alla lägen vore det optimala, men jag lyckas inte med det alla gånger. Så just nu sitter jag i soffan med en go känsla i kroppen, lyssnar på musik och laddar för morgondagen.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.