Utbildning med “MammaMage”

Under veckan har jag varit på utbildning med Katarina Woxnerud. En två dagars kurs där jag fick uppleva många aha-tankar, självklarheter och kände massor av kärlek till vår fantastiska kropp!

Katarina och Karin gick igenom anatomi, muskelfysiolog, träningslära och såklart var det massor av praktiska övningar på varandras magar. Att kvinnors kroppar går igenom något helt fantastiskt under en graviditet och sedan plötsligt har barnet utanför sin kropp är så häftigt! Påverkan på kroppen är enorm, på huden, bukhinnan, musklerna, vävnader och organ som förflyttas, nervsystem som har triggats konstant och sedan “tystnar” – nervsystem som behöver väckas och läras om och bli automatiska.
image

Min kropp är ännu inte återställd – sex år efter att jag blev mamma för sista gången. Men det häftiga är att det inte är försent! Det kräver en massa tid, envishet och att faktiskt göra övningarna i appen – varje dag. Jag känner stor skillnad på ett par veckors träning och fokuserande, och har fortfarande massor att göra. Nervsignalerna blir starkare, jag hittar lättare rätt muskler men måste lära mina “bror duktig” muskler att slappna av och inte ta över jobbet från den djupa magen.

Kroppen ÄR fantastisk! Ge den kärlek, omtanke och uppskattning över allt den gör för och med dig varje dag!

Sen ett par veckor tillbaka är jag administratör för företaget “MammaMage” och fixar med alla utskick, svarar på mail mm Syftet med att delta på kursen var för mig inte att bli certifierad MammaMagetränare – utan för att få förståelse och kunna svara på de frågor som dyker upp innan, under och efter en utbildning samt de frågor som mailas om appen! Klicka in dig på hemsidan för att läsa bloggen med massor av bra tips eller kolla vart du kan hitta din närmsta cert. MammaMagetränare som kan hjälpa dig!
imageJag, Katarina och Karin – delar av teamet i Sverige!

 

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.