Pluggar, sträcker och andas

W O W Idag fick jag tillgång till materialet för min BodyBalance® 69 Jag har kollat igenom de fyra första låtarna och flödat igenom – såå skönt! Tufft och verkligen bra för stela höfter och bröstparti. Min kunskap jag fått genom MammaMage kommer väl till pass då coren är med hela tiden, för att stabilisera ryggen och hjälpa med att sträcka ut.

Nästa helg ska jag gå utbildningen och tills dess ska jag kunna hela klassen “by heart” Att kunna visa upp någon/vilken låt som helst för resten av deltagarna – lite läskigt och jag känner en viss tidspress. Men ohh vad jag längtar!

Den helgen kommer bjuda på så mycket och jag är redo – att lära, att känna, att utvecklas och att utmanas! Om allt går vägen kommer jag hålla klassen i höst på en fast tid, och även hoppa in som vikarie nån gång.
image

BodyBalance är <3 till kroppen och jag hoppas att jag kommer kunna förmedla det jag känner på en klass, samtidigt som jag ger instruktioner, andas och gör de utmanande positionerna med ett leende!

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.