Yoogaia – yoga på nätet!

Kategorier Tips, Träning

Jag har fått prova på en internettjänst som Buzzador för Yoogaia. De första veckorna provade jag lite olika klasser på 30 min med fokus på höfter och bröstrygg. Klasserna är på engelska och jag tyckte vid några tillfällen att det var svårt att hänga med, mest för de lite otydliga uttalen.

Vill man kan man även delta “live” och ha sin webkamera på så får man feedback på sina rörelser. Det har jag inte testat, då jag inte känner mig bekväm med den funktionen – men är ett roligt inslag för den som vill ha.

De senaste två veckorna har jag inte prioriterat att träna med Yoogaia då det varit fullt upp med annat och nu är det BodyBalance™69 som tar allt fokus. Jag har fortfarande några dagar kvar att utnyttja och kommer kanske prova någon mer klass innan min provtid är över.

För mig som är van vid Yogobe och har några favoriter där, som dessutom är på svenska, var detta spännande att få prova och jämföra.

Här kan du läsa mer om vad det innebär att vara Buzzador.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.