Veckans matsedel v24

Det har blivit ett uppehåll med våra matsedlar här på bloggen. Förra veckan levde vi utan en matsedel och plan – för första gången på bra länge. Vi överlevde 😉 Men att planera dag för dag och åka förbi matbutiken är inte min grejj – alls. Det positiva var att det var väldigt lätt att skriva ihop denna veckas matsedel med inspiration från Skippa Nudlarna, Maten är min medicin, Härligt Hälsosam och Eat Clan! Så nu är kyl, frys och skafferi fyllda med det vi behöver för veckans alla måltider – det är bara att utgå från recepten, lägga till, dra bort och njuta!

Måndag: Sojastrimlor med kikärtspanna, råris, sallad
Tisdag: Kikärts- & sötpotatisgryta med råris
Onsdag: Rotmos med lammkorv för killarna, Småplock för mig på jobbet
Torsdag: Spenatsoppa med ägg, smörgås med avokadoröra
Fredag: Falafel med wraps, mangosås och sallad
Lördag: Rödbetspaj, keso, sallad
Söndag: Färska vårrullar
image

Sojastrimlor med kikärtspanna, råris, sallad

1 kommentar till “Veckans matsedel v24”

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.