11 – mitt lyckotal

Den 11 maj började jag jobba för MammaMage. Den 11 augusti börjar även mitt nya jobb!

Siffran elva och ordet älva betyder styrka, harmoni och balans. Precis det jag känner just nu och det känns så rätt i hela kroppen. Det har varit långa veckor med intervjuer, samtal, beslut, tankar och tid till att känna efter vad det är jag vill göra. När beslutet tagits infann sig ett lugn, en trygghet och längtan efter en fantastisk höst med ny arbetsplats och ny-gamla kollegor som väntar!
image

För tre år sen drömde jag om att kombinera mitt förskollärarjobb med att arbeta med min passion och ville utbilda mig till gruppträningsinstruktör och kostrådgivare. Vägen dit har varit långt ifrån spikrak och jag har länge trott att jag inte skulle kunna arbeta i förskolan igen efter min utmattning för två år sen.

Dörrar har öppnats, stängts och många erfarenheter rikare står jag nu där i det jag drömde om för tre år sedan! I höst ska jag arbeta 4 dagar i veckan på en förskola med kollegor och chefer jag känner, är trygg med och som kommer finnas vid min sida för att både stötta och utmana! Jag längtar! Jag kommer jobba som instruktör på SATS en kväll i veckan och lägga mitt hjärta i att leda Born to Move och BodyBalance. En dag i veckan arbetar jag  med Härliga Var Dag och MammaMage samt en hel helg för återhämtning med min familj. Mina workshops Gott som gör Gott är något jag kommer erbjuda ca en gång per månad – så se till att boka in dig innan det blir fullbokat.

Livet – tar mig med på en häftig resa! Med drömmar om vad jag vill i livet har jag tagit mig över stormiga vatten, med fokus i sikte och ett öppet sinne har jag ibland låtit mig dras med på oväntade äventyr, utmaningar och varit nyfiken på vart resan tar mig!
image

Nu väntar en härlig, lång sommar innan min “nya” härliga vardag börjar i augusti och jag kommer att inspireras av “Målboken” för att tydligare styra upp och skriva ner mina drömmar!

Vad drömmer du om? Ser du till att vara kapten på din bår?

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.