BodyBalance i mitt hjärta

Hur summerar man en helg fylld av kärlek till kroppen och knoppen? Jag försöker samla mig och sortera mina tankar och intryck efter en underbar helg, som rusat förbi och samtidigt gått långsamt. Härvaro i varje muskel och cell, hjärnan i fullt fokus för att suga in så mycket som möjligt och lära sig av både lärare och kollegor som levererade.

Kroppen vibrerar av lycka, fysisk utmattning och längtar efter vila och sömn. Vår otroligt inspirerande lärare Anna gav oss rådet att ta en kort paus från passet och ge oss själva en massage. Jag tar fasta på det och har bokat in thaimassage imorn kväll, sen hoppar jag på BodyBalance igen och nöter in resten.
image

Den här releasen, BodyBalance© 69, kommer för all tid att ha en speciell plats i mitt hjärta! Musiken är underbar – vi fick bla i läxa att LYSSNA på den låt vi hade att presentera, och jag fick en helt ny relation till låten “In colour” när jag HÖRDE vad låten handlade om. Flera av låtarna slår an i mig och jag har gråtit till två av dom. Rörelserna är som vanligt synkade med musiken och gör att det blir en underbar upplevelse – nu vill jag få in detta i kroppen så att jag kan förmedla denna känsla och få deltagare att känna magi under och efter passet.
image

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.