Tillbaka igen!

Hej! Efter 1½ månaders bloggpaus är jag tillbaka igen. Det har funnits saker jag velat skriva om, upplevelser, maträtter och tankar. Men jag har valt att skala av, för att få mer av livet.

Många långa sköna veckor med ledighet, lite sol och bad, en del träning och tid med min familj. Jag känner mig laddad och peppad – för min nya vardag som började i veckan. Nytt jobb, nya rutiner, massor av intryck och just nu bara en massa glädje. Snart drar “mina” klasser igång på SATS och även mina workshops. Datum för hösten är satta, så se till att boka in en söndagseftermiddag med dina vänner, grannar, kollegor tillsammans med mig i ditt kök!

Jag skalar av för att ut mer! Jag loggar ut, läser mer, sover mer. Mindre slösurf, mindre tv (om möjligt!) – mer tid att göra Linda-saker.

I höst har jag planer och vill förverkliga sånt jag länge tänkt på! Men en dag i taget, ett andetag i taget och försöker låta tankarna landa i NU.

Jag hoppas du vill fortsätta med mig på min resa, där det enkla får ta plats, god mat och svettig träning för hjärtat och en smärtfri kropp.
image

Namaste 🙂

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.