För få timmar

Det finns så mycket jag vill, borde, ska och skulle göra av dygnets timmar. Men jag har lärt mig att lyssna, stanna upp och vänta in. Att sätta mål för vad jag vill hjälper mig att både hålla styrfart OCH att stanna och låta saker vara, för att ge mig själv återhämtning. Inget blir bättre av att jag pressar mig själv – det har jag lärt mig den hårda vägen. Jag har även lärt mig att säga Nej, till sånt jag tycker är roligt och vill göra, men som kommer få mitt livspussel ur balans.

Ikväll låter jag bli alla måsten, packar min väska med
både träningskläder och mellis. Klockan står på ringning 05:00 imorn. Det är dags  för kvartalsutbildning med LesMills och BodyBalance70. Kommande vecka kommer kräva all min “lediga” tid till att sätta koreografi till två klasser och jag älskart! Nervöst, roligt och pirrigt. Nästa torsdag är det premiär för mig som BB-instruktör. På lördag är det dags för en prova-på dag med Born To Move och jag längtar efter att få hålla klasser med alla danssugna 6-7 åringar!

Siktet är inställt, jag lyssnar på kroppen och tänker att livet tar mig dit jag ska!

wpid-bd723a43d7438cfa773774bef1e617a9.jpg

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.