BodyBalance70™ – snart kör vi!

Igår var jag på kvartalsutbildning för nya releasen på BodyBalance™. Om möjligt en ännu bättre release än 69 som jag älskar! Det är häftigt – hur teamet på LesMills lyckas att koreografera nya releaser som känns lika starkt och tar plats i hjärtat varje gång.

Idag har jag kört igenom, lyssnat, kännt och andats igenom de tre första låtarna. Det är ♥. Rörelser i harmoni med musiken och andetaget. Jag vill förmedla så mycket och jag hoppas att deltagarna kommer gilla det lika mycket som jag gör!

Kvartalen var härlig! Instruktörer/kollegor/vänner att kramas med, nya positioner att prova på och att få vara med som deltagare på klassen för fantastisk LesMills-tränare. Kl 07:00 var salen full av instruktörer och solen flödade genom de stora fönstren och hälsade oss välkomna på mattan.

På torsdag är det dags för mig att hålla min första klass och just nu är min största oro mikrofonen… Vi är inte riktigt vänner än, så imorn ska jag fortsätta nöta med micken på.

En av låtarna fångade mig direkt vid första lyssningen, en stor hit i Australien sen början av 2015, vilken jag inte hört tidigare. Lyssna och njut, föreställ dig kroppen i sköna och utmanande höftöppnare…

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.