Äppelpuckar – till frukost eller mellanmål

Kategorier Frukost, Recept2 kommentarer

Dessa äppelpuckar är så goda och löjligt enkla att göra. De passar antingen till frukost eller som ett större mellanmål. De påminner om mina grötmuffins, men innehåller äpple istället för banan och psylliumfröskal för att hålla ihop.

Äppelpuckar, 2 st:
– 1 dl havregryn
– 1 eko ägg
– ½ rivet eko äpple
– 1 msk mjölk
– 1 tsk kanel
– 1 tsk psylliumfröskal
Lägg alla ingredienser (förutom äpple) i en bunke och stavmixa. Rör sist ner det rivna äpplet. Häll upp i muffinsformar och lägg i micron, grädda på högsta effekt 2-3 min. Ta ut och lägg på tallrik, servera med vispad yogurt/kvarg/keso med lite bär eller annat du gillar. NJUT!

äppelpuckar

Dessa fungerade även fint att steka pannkakor av !

2 kommentarer till ”Äppelpuckar – till frukost eller mellanmål

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.