Stretchamore med “min” naprapat

Igår började en utmaning via Sportamore och min naprapat Jonas Parandian! Under 30 dagar ger han dig pepp, tips och grymma övningar för kroppen och målet är att du efter dessa dagar har en rörligare och starkare kropp!

Jonas har hjälpt mig med att få en kropp med ökad rörlighet, mindre smärta och har en helhetssyn på människan och hennes kropp. Under året jag gått hos honom har han varit på ett gäng utbildningar bla med Ido Portal som är en rörelseguru. På Jonas instagramkonto kan man få tips på goda frukostar, tänkvärda tankar om rörelse och såklart filmer på övningar som gör din kropp gott.

Här kan du läsa mer om starten av utmaningen, här är schemat för utmaningen, se till att gilla Sportamore på Facebook och följ Jonas på Instagram för att ta del av varje dags nya övningar!

Bild från Sportamore

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.