Så mycket närvaro, passion och kärlek!

Igår fick jag äran att instruera för ett underbart gäng sköna bönor framför mig! Det var både erfarna, nybörjare och en instruktör med på min klass. Energin, närvaron, passionen och kärleken i rummet var såå häftig. Jag njöt av att stå på scenen, och trots ett par missar, att jag tappade min balans som sedan fick mig att släpa efter i takten resten av låten och trots att de sista 4 minuterna inte kom med på filmen så är jag nöjd, stolt och lycklig över de dryga 54 min som spelades in.

När jag efteråt får höra att jag förmedlar lugn, närvaro och får deltagarna att känna såsom jag själv gjorde första gången jag flödade igenom passet – då vet jag att jag lyckats och hjärtat svämmar över att lycka! Lycka över att andra känner det jag vill förmedla! Lycka över att jag är den som får dem att känna! BodyBalance ÄR kärlek för kroppen och knoppen – en helhet med fantastisk musik som är i harmoni med rörelserna, orden, flödet och tystnaden. Att vara i ett med sig själv!

Med mig hade jag mitt underbara mala och armband som jag specialbeställt från Anna-Karin. De symboliserar harmoni, balans, styrka, beskydd och förändring.

När klassen var slut bjöd jag mina sju deltagare på nötfria energibollar med smak av lakrits- & choklad och gott att dricka från Guru Happy och Macatac. TACK för att ni ville vara med mig!

chokladbollar_guruhappy

Filmen är inskickad och jag håller mina tummar och tår för att det blir godkänt, trots missarna och att det fattas i slutet. Besked kommer förhoppningsvis inom två veckor. Blir det inte godkänt, har jag ny chans att filma och skicka in igen – så det är ok!

2 kommentarer till “Så mycket närvaro, passion och kärlek!”

  1. Fina Linda,
    Sa det då och säger det igen. Du är verkligen närvarande och sann i det du levererar. Fantastisk klass igår! Håller också tummar och tår för att det går igenom och gör det inte det är jag mer än gärna med en andra gång❤️✨

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.