Tack kroppen!

Äntligen! Kroppen har gjort sig av med den segdragna förkylningen och jag vågar mig på att träna intensivt igen. Förutom att ha instruerat Born to Move och BodyBalance två gånger under dessa tre träningsfria veckor har jag vilat.

Igår kväll drog jag på mig träningskläderna vid nio och gick ner i källaren för att träna mitt första Cross Shape pass. Det var en perfekt start för kroppen. Övningar med fokus på andningen och rörelser över fler leder. Fick upp pulsen rejält och var lagom mosig 30 minuter senare.

image

Idag känns det på ställen i kroppen som vaknade till, jag gillar! Ikväll ska jag träna igen, först Cross Shape och sedan kvällens kärleksfulla yin yoga pass med fina Elin. Jag längtar!

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.