Att vara i kroppen

I tisdags var min äldsta med om en trafikolycka på väg till skolan. Mitt framför mina ögon cyklar han in i en bil vid övergångsstället. Han hade tur och klarade sig med endast ett skrapsår. Däremot var vi alla chokade över det som hände såklart.

Alla känslor efter denna upplevelse fick jag igår utlopp för när jag satt på en spinningcylel i 75min. Spänningar, rädslan, ilskan, maktlösheten – på spinningcykeln och i intervallerna tog jag kontrollen, över min kropp och mina tankar.

På instruktörscykeln satt en lysande stjärna och inspirerade oss att cykla med känsla, som ett team och att gå först i mål. Skön musik och ord som var så beskrivande, enkla och fick mig att ge järnet, samtidigt som kroppen fick visa vägen.
Efteråt var jag galet nöjd, tömd OCH påfylld på samma gång.
Tack kroppen för att du är med mig på mina upptåg!

image

Med mascaran överallt kring ögonen, kläder blöta av svett, tomatrött ansikte och trötta armar: en-efter-träning-toaselfie 🙂

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.