Jag klarade det!

Ni vet min filmning av min BodyBalance, för att få licensen från Les Mills!? Jag klarade det! När mailet med utvärderingen kom, kunde jag höra hjärtat slå. Nervös och förväntansfull öppnade jag och läste, såg tillslut att jag var godkänd och att min licens var bifogad min utvärdering. Glädjetårar strömmade nerför mina kinder och hjärtat svämmade över. Jag har läst min utvärdering flera gånger och känner mig stolt, tar till mig av saker att göra bättre och vilar i att min resa till att bli licensierad instruktör fått en fantastisk start!

Detta är några av de fantastiska raderna på min feedback:

Du utstrålar lugn och trygghet samt proffsighet, det gör att stämningen är lugn och trygg och deltagarna kan slappna av.
Du har en härlig närvaro och underbar röst som förhöjer upplevelsen av passet.
Du påpekar andningen, vilket hjälper deltagarna att slappna av när det behövs samt få flyt i rörelserna.
Du berömmer samt ser deltagarna, de kan känna att du finns där för deras skull.
Du visar alternativ, alla kan jobba utifrån sin egen förmåga och ändå få ut det bästa av passet.

Nu ska jag utveckla mitt instruerande, gå på andras klasser och suga åt mig, mjuka upp min kropp ännu mer och bli starkare och i bättre balans!

Jag är så lycklig över att min passion för klassen, känslan jag har och vill förmedla går igenom och att den syntes även på videon. Mitt motto, Do it with passion or not at all, kom fram. Min passion för klassen är något som jag kan se och läsa mer om när jag tittar tillbaka i bloggen!

TACK mina fantastiska powerbabes som var med mig under inspelningen <3

bbgänget_

4 kommentarer till “Jag klarade det!”

  1. Men åh vad underbart, stort stort grattis fina du!
    Grym feedback verkligen, och jag kan verkligen tänka mig att det är just det du utstrålar som instruktör.
    Stort grattis igen och lycka till på din fortsatta instruktörsresa! Hoppas jag får möjlighet att köra med dig någon gång framöver!
    Kram

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.