Resan är påbörjad

För 18 år sedan gjorde jag en tatuering på min högra skuldra. Min allra första, och jag gillade verkligen motivet – då. De senaste åren har jag hajat till varje gång jag sett den, och funderat över vad den gör på min kropp! Men vad vill jag ha där istället!? I somras kom det så starkt till mig och för några veckor sedan påbörjade jag min förvandling.

image

Jag har fått min gamla tatuering behandlad med laser för att bleka den så att jag kan göra en ny, större och mer MIG tatuering istället! Att lasra den tog 15 minuter och det var 15 minuter av smärta jag  inte kunnat föreställa mig. Dessutom var det ett väldigt oväsen av bläcket som liksom exploderade av ljusstrålen. Nu har det gått tre veckor och den bleks allt mer. Jag ska tillbaka om tre veckor till för att få besked om den behöver en ny omgång eller om vi kan påbörja min nya tatuering.

Just nu inspireras jag av en massa fina bilder på Pinterest. Med hjälp av min tatuerare och bilderna vet jag att det kommer bli grymt snyggt och mer JAG 🙂 Metamorfosen är påbörjad!
image

Jag tänker mig en större fjäril i profil i mitten, omgärdad av fler mindre, som tar sig ut på armen…!

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.