Lycka är:

Att få instruera BodyBalance!

  • att se deltagarnas utveckling från vecka till vecka
  • att se deras mosiga ansikte och avslappnade hållning när klassen är slut
  • att vara i sina andetag – i kroppen – i musiken

Jag är så tacksam och njuter av varje andetag på scenen! Jag känner själv hur mycket jag utvecklats under de veckor jag instruerat, både i kroppen och hur jag speglar mina deltagare och kan ge instruktioner för att hjälpa de in i en position. Mitt manus, aka snuttefilt, behövs inte längre. Jag kan prata från hjärtat, erfarenhet och vilken intention jag har med klassen för dagen. Det är underbart!
image

Jag älskar “mina” torsdagar – det är bästa dagen på veckan! Att få leva och förmedla min passion gör mig lycklig. Drömmar blir till verklighet – se till att följa dom!

Ikväll spelade jag denna låt innan klassen började – “Here for you”

1 kommentar till “Lycka är:”

  1. Det låter helt underbart. Jag tror att du gör det alldeles underbart. Och det är något särskilt med att se människor växa; en växer själv på insidan då. Stor kram till dig!

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.