Ladda på med bra-saker i november

Idag har jag haft en dag då jag laddat på mina trötta batterier. Smög upp vid åtta, drack kaffe och promenerade med bitande kyla och solen i mitt ansikte i 40 min, med sällskap av PMS-podden till SATS för att möta upp min fina vän. Vi tränade ett kort pass bredvid varandra, med olika fokus. Jag fick äntligen till ett pass med flera av mina rehabövningar och kroppen tackar mig. En varm skön dusch, på med kläder och sen en kort promenad till Scandic för att njuta av hotellfrukost och massor av prat om livet!
image

Såå mysigt att starta en söndag i november på. Även om en varit bortskämd med en fin höst, så tär mörkret på mig. Dagens aktiviteter var mumma för kropp och själ. När jag kom hem, vid halv ett la jag mig på soffan och sov en timme. Kroppen skriker efter påfyllning och jag är så tacksam över att den här helgen är det vad  precis jag har kunnat ge mig själv. Tack till mannen min som gjort det möjligt <3 Tusen tack till fina Sami som kom den fantastiska idén om träning- och frukostdate!!

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.