Känner mig stark!

Natten var fylld av oro och drömmar. Vaknade arg och med bultande hjärta. Morgonen fortsatte och om det fanns – hade jag fått pris för världens sämsta mamma… Jag kände mig inte alls sugen på att träna efter jobbet som jag planerat. Kände mig ynklig, sliten och matt. Tog mig till gymmet iallafall för att träna det jag tänkt.

Vilken tur att jag gjorde det – för oj vad jag kände mig STARK! Mina rehabövningar gick lätt, MammaMage övningarna likaså och upplägget jag fick av min PT i söndags fick mig att fundera över om siffrorna på vikterna stämmer?! Älskar känslan av att vara stark, att kunna och få ge järnet! Något jag upptäckt hur mycket BodyBalance gjort för min kropp och rörlighet. Vissa positioner och övningar i min rehab går mycket lättare nu än för sex månader sen. Jag älskart!
image

Gummiband – jag kan göra armhävningar på tå!! Breda, smala och på knogarna.

image

Höftlyft, just nu 8 reps på 40 kg – men det känns ganska lätt.

Jag åkte hem en dryg timme senare, jäkligt nöjd med mig själv och fylld av ny energi. Pussade på mina älskade barn, som såklart förlåtit och glömt morgonen. Att träna är bra självmedicinering. Att få förlora sig själv en stund och låta kroppen jobba, koppla bort och ihop sig själv, känna endorfinerna och alla må-bra hormoner rusa i systemet! #kroppenärfantastisk

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.