Köket – innan vi river det!

December är här och vi har tajmat årets mest stressade (?) månad med en köksrenovering. På lördag börjar vi rivningen och nedmonteringen. Allt ska bort. Golvet och delar av väggen. Just nu lever vi i ett ordnat kaos, med ett 60-tal av kartonger med omonterade luckor och skåpsinnehåll, monterade skåpsstommar, laminat, kakel och flyttkartonger. Det är lite av en snitslad bana här hemma.

Det ska bli så kul att ha ett färdigt kök, där vi tänkt och planerat hur vi vill ha det! Med golvvärme, induktionsspis och en fungerande (!) ugn och diskmaskin! Mannen min och jag kommer med viss hjälp av bonus-svärfar göra jobbet. Om en sisådär 10 dagar hoppas jag att vi kommit såpass långt att vi kan njuta av vårt nya kök, och bara har en del småpill kvar.

Så här ser det ut idag, ostylat och undanplockat:

kök_1kök_2kök_3

Barnen är så förväntansfulla och har hjälp oss massor med att skruva och bära. Att “laga” mat i micron, stavmixa och äta i vardagsrummet hoppas vi inte blir under alltför många dagar. Nu håller vi tummarna för att vår bänkskiva ska hitta till oss också, den har försvunnit nånstans på vägen..!

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.