Håll koll på din cykel – Clue

Jag har börjat regga min menscykel sen två månader tillbaka. Tyvärr hade jag ingen backup och allt försvann i min nya telefon med ny uppdatering. Så jag fick börja om från början den 1/12.

Appen jag använder heter “Clue” och i den kan man ange en massa saker, tex hur mycket man blöder, vad man är sugen på, hur magen fungerar, vilket humör man har och skriva egna kommentarer. Det bästa är att det blir en helhetsbild, och med några månader reggade så kommer den ganska bra uträknat “varna” när det är dags för PMS.

Så här ser det ut i min kalender på Clue, de färgglada staplarna är där jag registrerat hur dagen varit (PMS-molnet saknas, det kommer synas nästa cykel):

image

Något jag uppmärksammat av två månaders registrering är hur min mage påverkas av hormonerna, samt att jag har en sjujäkla PMS dag 10…

Jag tänker att jag vill använda denna kalender till att kunna förutse dagar då jag ska se till att ge mig själv det jag behöver allra mest, såsom att boka en massage eller se till att ha extra egentid, inte gå på släktträff eller åka till simhallen under den värsta PMS:en.

Vad har du för erfarenheter? Berätta!

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.