Jag vill ha mer…!

Jag vill ha mer torsdagar i mitt liv…

I oktober yttrade jag orden högt till en fin vän. Det som jag tänkt tyst ett tag – det ledde till att jag ett par veckor senare har mer av det jag ville! Att jag vågade säga mina tankar högt, att jag själv tog kontakt med ansvarig person kommer ge mig mer av det jag älskar att få göra – instruera BodyBalance <3

jag vill ha mer

Från den här terminen har jag två klasser i veckan, på olika center och jag ser så framemot det! Av en massa anledningar:
– kroppen – hur den förändrats och blivit både starkare och mycket mer rörlig
– mitt instruerande utvecklas för varje gång
– kontakten med medlemmarna, relationerna vi bygger tillsammans
– känslan och energin i rummet innan och efter klassen
– blicken i medlemmarnas ögon
– att få förmedla vad jag brinner för och älskar – att kroppen är fantastisk!

Just nu är det plugg av koreografi (hade inte ro i kroppen att ta in den i allt stök med nytt kök ett par veckor) och jag har ett helt annat sätt att ta mig an denna release än tidigare. Jag är trygg och kan vila i min roll, känner själv i kroppen hur och vad jag ska säga.

På torsdag kl 18 är det dags att hålla hela nya BodyBalance™71 på SATS Sollentuna och på lördag kl 16 SATS Väsby. Kanske ses vi på matten..? Jag längtar!

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.