Njutomhus!

Kategorier Länkkärlek, Livet

Vintern är här med besked – jag älskart! En hel del snö, minus på termometern och ljusa dagar. Att vara ute och njuta -> njutomhus! Tack Johanna för ordet 🙂
njutomhus

Förra vintern blev det noll åk på sjöis, då vintern var kort, blöt och utan den snö en vill ha! När vi idag åkte till Norrviken för att åka skridskor var jag lycklig inifrån och ut! Det var klarblå himmel, sol i ansiktet, snötäckt is, snökristaller som glittrade som diamanter, bitig kyla i ansiktet och glada människor som klev av och på isen. Mina killar var lika glada de! Vi njöt av varje skär, skrattade, gjorde mönster och spelade med klubba och puck.

Nästa gång tar vi med oss varmt att dricka och något gott att äta, så vi kan stanna längre, åka längre och hoppas att de kanske har plogat upp en bana att åka på. Jag gillar verkligen att umgås hela familjen tillsammans, gärna utomhus, göra saker med kroppen och skratta – det stärker oss och för oss närmre.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.