Musiken talar genom rörelserna

BodyBalance – är en kärleksförklaring till kroppen! Musiken talar genom rörelserna i kroppen och skapar magi. Att få instruera denna release är underbart och jag är extra tacksam över att jag får göra det två gånger i veckan <3

Min premiär med nya releasen gick så bra. Jag var rätt nervös innan, men kunde med några djupa andetag på toaletten lugna ner mina nerver och vila i att jag kan. Musiken och rörelserna satt där de skulle, jag såg mina deltagare och kunde guida dom genom klassen med närvaro och kärlek. Efteråt tackade flera för en fin klass och jag hoppas några av alla nya medlemmar som provar sig fram till nya rutiner kommer tillbaka nästa torsdag.
musiken talar genom rörelserna

Det finns många bra låtar, vilka finns att lyssna på för dig som har Spotify. Om du vill njuta till musiken, har du spellistan nedan. De är inte mixade såsom spellistan instruktörerna har genom Les Mills, vilket du som går på klassen kommer att höra. Jag har många favoriter men två favoriter är de sista två låtarna med Stanton Lanier på piano – då jag själv sitter upp för att guida dig genom avslappning och meditation. Dessa spelar jag gärna om kvällen för att komma till ro, eller innan klassen börjar för att landa i kroppen och sinnet.

ENJOY

2 kommentarer till “Musiken talar genom rörelserna”

 1. Hej!
  Massa trevligt att läsa & inspiration! Hoppas vi råkar på varandra en eller annan dag!
  Har du varit in på Gryningen;))

  Jag tränar för att må bra i 1:a hand, har äntligen släppt det där med träna är lika med forma kroppen eller gå ner i vikt!

  Trevlig helg!

  1. Hej fina du!
   Jag hoppas vi kan ses – det vore så kul!
   Har inte varit på Gryningen – än eller Paradiset heller för den delen… Vi kanske skulle ta och ses där för en fika och prata 🙂

   Skönt – att träna för att må bra!

   Du är en stor inspiration för mig!

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.