Lyssna till ditt hjärta och följa dina drömmar!

Brukar du lyssna till ditt hjärta och följa dina drömmar? Jag <3 mina torsdagar OCH lördagar! Att få instruera BodyBalance gör mig hel och ger mig såå mycket! Jag är liksom hög på livet efteråt och njuter i varje cell av att vara i balans, i mitt andetag i min kropp som rör sig lättare, rörligare och vackrare!

Jag är så glad över att jag lyssnade till mitt hjärta och följde min dröm om att bli BodyBalance instruktör. Tanken om att jag ville stå där på scenen slog mig direkt under första klassen jag deltog på, ett halvår senare var jag anmäld till utbildningen hos Les Mills och ett halvår till så stod jag med instruktörsvästen på och höll min första klass. Nu har det gått ännu ett halvår och jag är inne på den nya releasen, känner mig trygg och älskar varje sekund, varje andetag och varje svettdroppe klassen ger!

Tänk så fint det blir när man lyssnar till sitt hjärta och följer sina drömmar. Det kan inte bli mer än helt rätt, magiskt på något vis! Tänk att jag är i min dröm, tänk att jag vågade och tog modet till mig. Visst har jag fått brottas lite med prestationsprinsessan under tiden, men jag har sett henne som en sporre och hjälp i att bli mitt bästa jag när jag står på scen. Hon har inte stoppat mig eller fått mig att misstro mig själv.
Lyssna till ditt hjärta och följa dina drömmar

Nya tankar och är de kanske till och med drömmar (?) börjar växa inom mig, och jag är nyfiken på vart de kommer ta mig. Just nu, tänker jag fortsätta njuta och vara hög på livet. Sprida kärlek till kroppen och knoppen – det är fantastiskt och jag är så tacksam över att jag får göra det.

3 kommentarer till “Lyssna till ditt hjärta och följa dina drömmar!”

  1. Väldigt inspirerande, Linda! Jag ska just själv ta itu med att forma om livet lite mer som jag vill och det känns skönt, som en lättnad. Älskar också det här med att en hittar helt nya grejer längs med resan, som du med BB!

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.