Yoga + gröt = sant

Imorse var jag iväg på en pressfrukost som Malin Nylén bjudit mig till. Temat var yoga och gröt, och Proteingröt.se bjöd oss på smarrig gröt efter ett underbart yogapass. När man får en inbjudan och Veronica “Vevve” Jäderlund, är med som instruktör så MÅSTE man se till att komma! Mannen min och jag fick pussla ihop morgonen så jag kunde komma iväg, då det plötsligt blev vabruari, även i vår familj.

Vevve tog emot oss med skön musik och energi, som måste upplevas, ord räcker liksom inte till för att beskriva. Temat på yogaklassen var “just YOU it” och vi startade med vårt yttersta lager på kroppen, huden, för att sedan arbeta oss genom muskler, skelett och landade i själen. Vi avslutade med en oförglömlig skelettdans och känslan i kroppen och leendet på läpparna har jag burit med mig resten av dagen. Skelettdans hur galet, roligt och frigörande som helst – med hjälp av musiken var det lätt att hitta rätt i kroppen och bara dansa loss!

yoga + gröt

Älskar energin och känslan som fångades på bilden när jag är på väg in i en krigare II
Malin, Vevve och jag försöker återspegla skelettdans efteråt <3

Efteråt serverades vi supergod proteingröt vilken vi själva fick toppa med det man gillar. Jag gick loss på nästan allt gott som stod på bordet och strösslade över blåbär, hallon, hackat äpple, kokosflingor, kanel och pricken över allt – crunchy jordnötssmör.

proteingröt

Gröten passar perfekt som ett komplement att ha hemma när man när man inte har tid men ändå vill äta något som är riktigt bra för kroppen, ger jämn energi och smakar gott. Eller när man är på resande fot och inte vill förlita sig på flygplatsmat eller liknande. Gröten är förpackad i portionspåsar och det går enkelt och snabbt att göra iordning på språng – det behövs bara vatten plus en vattenkokare eller en micro för att göra den.

Den här starten på dagen var helt fantastisk och jag är tacksam över att jag fick dela den med bla Anna-Karin, Karolina, Malin och såklart Vevve!

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.