Veckans matsedel v 6

Kategorier Paj/gratäng, Recept, Soppa/Gryta

Nu känns det som om veckorna går lite för fort. Det händer så mycket roligt och jag planerar, förbereder och njuter av allt som pågår. Det underlättar verkligen att ha veckans matsedel att luta sig tillbaka på. Det mesta jobbet är redan gjort, då vi på söndagen skriver matsedel och inköpslista för veckan.

Kommande helg är jag uppslukad av Yoga Games och jag ser såå framemot det. Två fullmatade dagar som dels innebär lite tid med familjen, men också minimalt med tid i köket för min del. Jag kommer ladda upp med matiga sallader, smoothies och energibollar att ha med. Mannen min lagar “snabbmat” hemma  och bjuder på favoriterna ugnsbakad lax och broccolipaj…! Recept på laxen kommer upp i helgen – en maträtt som passar perfekt som bjudmat!

Måndag: Lins- och vitkålssoppa med saffran
Tisdag: Currymarinerad tofu, bulgur och sallad
Onsdag: Vegetariska bollar i tomat- & citronsås med pasta
Torsdag: Kikärtssoppa med quesadilla
Fredag: Tacokväll
Lördag: Ugnsbakad lax med rostade rotfrukter, fetaostkräm
Söndag: Broccoli- & ädelostpaj (gjord på kvargbotten)

Bild lånad från Ica – Kikärtssoppa med quesadillas

1 kommentar till ”Veckans matsedel v 6

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.