Min premiär för Yoga Games

I helgen är det dags för Yoga Games i Stockholm på Münchenbryggeriet, och jag ska dit för första gången. Jag längtar! En härlig blandning av klasser och föreläsningar väntar, kramar med vänner och omgiven av vackra lokaler. Det är andra gången det anordnas i Stockholm och förra året missade jag av olika anledningar och såg bilder, läste inlägg och kände ett stort sug över att vara där.

Det är som sagt premiär för mig på YG och jag är tacksam över att få möjligheten till att jobba och yoga hela helgen! Vid min sida har jag fina Anna-Karin, då vi står i montern och sprider ordet om en nya festival i höst!

Helgen kommer så lämpligt och jag ska ta den tillvara, njuta och försöka få svar på frågor jag har om kommande utmaningar!

yoga gamesSes vi där?

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.