Yoga Games Stockholm 2016

Wow! Vilken dag jag har fått uppleva på Yoga Games i Stockholm. Möten med både nya och gamla bekanta, långa kramar, tankar som fått gro och skakas om, och såklart flöda på mattan och möta mig själv!

Anna-Karin och jag har turats om med att stå och prata om kommande stora event Prana Festival, en utomhus festival i Göteborg 3-4 september med både Yoga och Musik! Det kommer bli awesome!

Yoga Games Stockholm Anna-Karin och jag i våra snygga outfits från Lululemon

Dagens största behållning var en klass jag inte hade några förväntningar på alls “Jam Session” med Boys of Yoga. Det finns inte ord som kan förklara vad den gjorde med mig, den byggdes upp lekfullt och med skratt, powerpose, blev allt intensivare, skapade kontakt med de runt omkring och mig själv och jag utmanade i både kropp och knopp. Efteråt tittade vi på varandra, Elin och jag, och blicken sa allt. Jag är så glad att vi sträckte oss efter varandra och höll hårt i hand!

Det pågår en mässa i Münchenbryggeriet där man kan köpa fina saker till bra pris, samt gå in gratis på drop-in yoga. Jag har köpt mig en ny yogamatta och lite annat smått och gott. Imorn är det ännu en dag på Yoga Games och jag ser varmt framemot den. Först sova ett par timmar och landa i kroppen efter dagens alla sköna intryck!

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.