Hjärtat visar vägen

Igår startade min (andra) dag på Yoga Games med fina Anna-Karin vid min sida och fantastiska Kitty Strand som instruktör på en klass där hjärtat visar vägen. Det var ju alla hjärtans dag igår så det föll sig naturligt att hjärtat var tema under klasserna.

Kitty är ett väsen, en kraft, en eldig yogini som måste upplevas! Jag har yogat för henne på Yogobe flera gånger och en gång live tidigare i somras i Göteborg. Hennes sätt att prata, sätta ord, guida och se är så vackert och berörande.

Varje andetag och varje hjärtslag är en gåva

Vi stod i en cirkel, runt ljuslyktor, malas och en buddha. Flödet gick i cirklar och för varje cirkel blev det fler lager. Vi skrattade, skakade, andades och höll i varandra för stöd. När kroppen och knoppen blir ett, när andetag och hjärta är ett då kan jag  inte annat än le – inifrån och ut! När hjärtat får visa vägen och riktning känns det och då är det bara att hänga på!
image

Helgen har gjort intryck och avtryck…! Jag bär den med mig och försöker omvandla det jag varit med om i min vardag, öm i kroppen, varm i sinnet och med mer tålamod. Det som den fysiska yogan gör med kroppen är fantastiskt, men det är det andra – orden, tankarna och mötet med mig själv som är yoga. För att komma dit tänker jag att man dels behöver prova olika yogastilar men också olika yogalärare. Med vissa klickar man direkt, andra känner man att det var inte för mig.

Nu när jag förlängt mitt medlemskap har jag möjligheten att få dela med mig till fler av Yogobes skatt (till dig som inte varit medlem förut) under 14 dagar! Maila mig på hej@harligavardag.se om du är intresserad!

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.